Despre noi

Informatiile si produsele noastre vin in ajutorul celor care s-au gandit sa foloseasca steroizi anabolizanti sau alte substante asemanatoare. Inainte de a lua o decizie referitoare la un produs va rugam sa consultati un medic de specialitate.

Noi ne vom stradui sa va convingem contrariul in ceea ce priveste farmacologia sportiva.

Din echipa  magazinsteroizi.com fac parte specialisti cu o experienta competitionala in bodybuilding . Acestia va pot alcatui in cel mai scurt timp posibil programe de antrenament, alimentatie si cicluri personalizate de steroizi anabolizanti.

Dupa ce trimiteti comanda online, in cel mai scurt timp, veti fi sunat pentru confirmarea comenzii si pentru a vi se comunica disponibilitate produselor comandate. Majoritatea produselor se livreaza din stoc, in maxim 24-48 ore de la confirmarea telefonica a comenzii. Produsele care nu se afla pe stoc vor fi livrate intr-un termen stabilit de comun acord cu clientul.  Achitarea pretului se face ramburs la ridicarea coletului. Costul livrarii prin curier rapid este calculat in functie de greutatea coletului. Costul livrarii include si taxa de ramburs, perceputa de Curierul Rapid pentru trimiterea banilor catre  magazinsteroizi.com

Toate produsele sunt importate direct de la companiile farmaceutice sau de la firme de distributie avizate. Fiecare produs este insotit de ambalajul sau original si prospect, nici un produs nu se comercializeaza fara acestea. Pe acest site nu se comercializeaza produse expirate, false sau fabricate de ”firme” care nu exista.